Filmhuis Sneek

Elke dinsdag een unieke film

Over Filmhuis Sneek

Filmhuis Sneek vertoont in samenwerking met CineSneek op dinsdagavond een film. U kunt uw kaartje aan de kassa kopen, maar ook online. Een online gekocht kaartje moet op de dag van de voorstelling bij binnenkomst aan de kassa worden gescand.

Inleiding. De inleider verdiept zich vooral in de context van de film, en vertelt u daarover. Dat kan de historische achtergrond zijn, maar kan bijvoorbeeld ook de regisseur, een bepaalde actrice of de filmtechniek betreffen. Doel is u een breder perspectief op de film te bieden, zonder over de inhoud te vertellen.

  • Voordat de film begint wordt altijd de trailer getoond van de film die de volgende week draait. 

Pauze en vakanties. We draaien bij voorkeur zonder pauze, tenzij een film flink langer duurt dan twee uren. Ergens eind mei is onze laatste voorstelling voor de zomer, en de eerste dinsdag van september gaan we weer van start. Rond Kerst valt er meestal een voorstelling uit.

NieuwsbriefFilmhuis Sneek brengt in het seizoen elke week een nieuwsbrief uit, waarin de eerstkomende film uitgebreider aan de orde komt. Wilt u deze nieuwsbrief ook ontvangen? Meld u dan aan via de knop onder in deze pagina. Wij hebben geen verdere gegevens nodig dan uw mailadres.  

Nota Bene. Filmhuis Sneek gebruikt een bioscoopzaal van CineSneek. Alle regels en voorwaarden van de bioscoop zijn van toepassing. Uw kaartje voor het Filmhuis koopt u via CineSneek. Als u problemen heeft met een reservering, de aanschaf van een kaartje of wegens omstandigheden een kaartje wilt ruilen, dan kunt u zich voor een vlotte afhandeling het beste wenden tot CineSneek via [email protected]