Filmhuis Sneek

Elke dinsdag een unieke film

Over Filmhuis Sneek

Filmhuis Sneek vertoont in samenwerking met CineSneek op dinsdagavond een film. De voorstelling begint om 20.00 uur, met een korte inleiding op de film.

Inleiding

De inleider verdiept zich vooral in de context van de film, en vertelt u daarover. Dat kan de historische achtergrond zijn, maar kan bijvoorbeeld ook de regisseur, een bepaalde actrice of de filmtechniek betreffen. Doel is u een breder perspectief op de film te bieden, zonder over de inhoud te vertellen.

Pauze en vakanties

We draaien zonder pauze, tenzij een film flink langer dan 2 uren duurt. Tegen inlevering van uw kaartje kunt u voorafgaand aan de film bij de bar een drankje halen, en meenemen in de zaal.

In de zomervakantie zijn er geen voorstellingen, meestal stoppen we ergens in mei. Voor overige vakanties hangt dat af van het aanbod. Maar zomer 2020 is alles anders. Inmiddels is de hele zomer door een film van het filmhuis gepland op dinsdagavond.

Nieuwsbrief

Filmhuis Sneek brengt in het seizoen elke week een nieuwsbrief uit, waarin de eerstkomende film uitgebreider aan de orde komt. Wilt u deze nieuwsbrief ook ontvangen? Meld u dan aan via de knop onder in deze pagina. Wij hebben geen verdere gegevens nodig dan uw mailadres.