Filmhuis Sneek

Elke dinsdag een unieke film

CineMienskip

Filmhuis Sneek en CineSneek gaan nauw samenwerken onder de noemer CineMienskip. Voorlopig met het volgende aanbod:

  • De UITmarktfilms van 16-19 september voor 5 euro per film. Doel is een breder publiek bekend te maken met Filmhuis en CineSneek.
  • De reeds bestaande 50+bios  in de middag, met meestal toegankelijke films, elke woensdag en zondag om 15.00 uur. Er is altijd een royale pauze met koffie of thee.
  • De Operavoorstellingen
  • Na de zomer een donderdagavond per 2 weken met documentaires en Arthouse films, en wie weet, Klassiekers!

De foyer en zaal 6 zullen gebruikt worden voor de activiteiten van CineMienskip. Er is daar een eigen garderobe en bar, zodat u in alle rust van uw film en uw pauze kunt genieten, met geestverwanten die net als u van een verhaal met inhoud houden.

De invulling van CineMienskip is nog niet helemaal rond, we hebben het nog maar net bedacht, er is welllicht nog enige bijstelling nodig zo hier en daar. Er zullen zeker ook nog activiteiten bij komen, dus het kan alleen maar leuker worden.

Onze nieuwsbrief komt de laatste zondag van augustus weer uit. Vanaf dat moment zullen we u zoals gebruikelijk wekelijks op de hoogte houden van het actuele Filmhuisprogramma en nu dus aangevuld met het CineMienskip-programma.