Filmhuis Sneek

Elke dinsdag een unieke film

Sponsoren Filmwinter

Filmhuis Sneek zoekt sponsoren voor de Sneker Filmwinter. De Sneker Filmwinter is ons filmfestival dat sinds 2011 elk jaar in het derde weekeinde van januari plaatsvindt. Zoals u zelf ook zult ervaren, is alles de laatste jaren flink duurder geworden. We willen het toegangskaartje voor ons festival graag betaalbaar houden voor iedereen. Daarom zoeken we aanvullende financiering.

Vindt u de Sneker Filmwinter een mooi festival dat behouden moet blijven voor Sneek en omstreken, en toegankelijk moet blijven voor iedereen? En wilt u daaraan een financiële bijdrage leveren? Meld u dan via ons mailadres [email protected], of spreek ons aan tijdens onze reguliere filmvertoning op de dinsdagavond. Een van onze bestuursleden zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om met u te bespreken wat u voor ons wilt betekenen.

U kunt ons al steunen met een bijdrage vanaf € 250. Wij vermelden uw (bedrijfs)naam op de dia die voor elke voorstelling van het festival wordt getoond. We vertonen tijdens het festival zo’n 33 films, dus uw naam komt vaak in beeld. Grotere sponsoren krijgen tevens twee toegangskaartjes voor de feestelijke opening van het festival. In overleg zijn er andere afspraken mogelijk.

Bent u particulier en vindt u vermelding van uw naam op de dia niet nodig, dan krijgt u twee vrijkaarten voor de openingsavond.